Kullamäe: tahan näha klubi ambitsiooni liikuda edasi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Kullamäe.
Gert Kullamäe. Foto: Margus Ansu

Peod on peetud – laulud lauldud, joogid joodud ja ülistuskõned kuulatud – ning Tartu Rocki korvpallimeeskonna Eesti meistriks tüürinud Gert Kullamäe on jõudnud oma Tallinna külje all männimetsa vahele peitunud külakeses asuvasse päriskoju. Veel paar nädalat tagasi, kui poolfinaalis pusiti Rakvere Tarvaga, rippus Kullamäe edasine saatus Rocki peatreenerina juuksekarva otsas. Nüüd võib ta aga olla kindel, et saab ka tuleval hooajal Rocki treenida.

Kuid sport tähendab arengut ning meeskond peab edasi pürgima. Kullamäe annab selgelt mõista, et niisama tiksumine pole tema jaoks ning teist aastat järjest lihtsalt Eesti meistri tiitli nimel mängida poleks enam kuigi ahvatlev.   

«Treeneri ja inimesena tahaksin näha ambitsioonikust – klubilt, ülikoolilt, linnalt, sponsoritelt. Tahaks näha, kui suur on nende soov astuda samm edasi. Kõik hakkab pihta rahalistest võimalustest ja ma tean, kui raske on seda juurde tuua,» räägib Kullamäe kirglikult. «Tean, et küsitakse: mis siis muutub, kui meil on rohkem raja ja näiteks sina saad rohkem palka, kas sinust saab kohe parem treener? Aga need asjad on seotud. Kui meil on rohkem raha, saame tuua klubisse kolmanda treeneri, keda meil praegu pole, ja vaadata võimalikke leegionäre suuremast ringist. Lisaks on ka oma Eesti mängijad, kes vääriksidki suuremat palka, mis annaks neile kindlama tunde. Aga sellest peaksid kõik ühte moodi aru saama, et nüüd on hetk leida vahendeid, et saaks astuda järgmise sammu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles