Klavan, Piiroja ja Pareiko panevad oksjonile tõeliselt väärtuslikud haruldused

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shinji Kagawa (kollases) kohtumises Augsburgi vastu
Shinji Kagawa (kollases) kohtumises Augsburgi vastu Foto: SCANPIX

Laupäeval A. Le Coq Arenal toimuva Eesti karikafinaali raames leiab aset heategevuslik oksjon, kus tulevad enampakkumisele Ragnar Klavani, Sergei Pareiko ja Raio Piiroja poolt välja pandud särgid ja jalgpallisaapad. Oksjoni tulu annetatakse SOS Lasetkülale.

Mullu koguti SOS Lasteküla toetuseks üle 3000 euro ning ka sel aastal ootavad jalgpallurid oksjonile palju huvilisi.

«Laupäeval tasub A. Le Coq Arenale tulla, sest Eesti klubijalgpalli aasta tippsündmus, Tipneri karikafinaali väärib külastamist, kuid väga oluline on ka heategevus. Kutsun üles kõiki inimesi osalema.» ütles karikafinaali patroon, Eesti parim jalgpallur Ragnar Klavan. «SOS Lasteküla on aastaid olnud Eesti jalgpalli hea partner ja täidab ühiskonnas väga vajalikku rolli, pakkudes lastele ja noortele vanemlikku hoolitsust. Toetame ühiselt seda eesmärki.»

Äsja Bundesligas karjääri edukaima hooaja lõpetanud Klavan toob oksjonile oma FC Augsburgi mängusärgi, kus on kõigi võistkonnakaaslaste autogrammid, samuti paneb ta välja oma jalgpallisaapad ning tõelise rariteedina Jaapani koondislase, varem Manchester Unitedis pallinud ja nüüd Dortmundi Borussiat esindava Shinji Kagawa särgi, mida jaapanlane kandis matšis Augsburgi vastu.

Sergei Pareiko toob oksjonile samuti ühe tõelise harulduse – väravavahisärgi, milles ta esindas edukalt Poola tippude hulka kuulnud Krakówi Wisłat. Särki kaunistab Pareiko autogramm.

Klavanile ja Pareikole ei jää alla ka Raio Piiroja, kes paneb heategevuseks välja jalgpallisaapad, millega ta mängis oma viimase matši Eesti koondises – lahkumismängu Islandiga selle aasta märtsis. 

Heategevuslik oksjon algab laupäeval, 30. mail A. Le Coq Arenal orienteeruvalt kell 18:30 ehk vahetult pärast Tipneri karikafinaali lõppu staadioni Idatribüüni siseruumides. Osalema on oodatud kõik huvilised. Eelnev registreerimine pole vajalik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles