Mini WRC avaldas esimese piloodi nime

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kris Meeke siin veel Peugeot roolis koduradadel kihutamas.
Kris Meeke siin veel Peugeot roolis koduradadel kihutamas. Foto: SCANPIX

Kui Fordi ja Citroeni tehasemeeskondade sõitjad on paigas, siis Mini teatas koos uue auto esitlusega ka ühe oma järgmise hooaja pilootidest.

Varem on Mini WRC projekti vedava Prodrive juht David Richards öelnud, et üks sõitjatest võiks olla noor britt. Nii läkski, uuel hooajal on Mini WRC meeskonnas Kris Meeke, kirjutab ruudulipp.ee.

Meeke’i nimi on juba varem läbi käinud, kui üks tugev kandidaat sellele kohale. Septembri alguses käis rallimeediast läbi jutt, et Meeke on lepingule alla kirjutanud. Toona ei kinnitanud kumbki pool seda.

Möödunud aasta IRC sarja meister Kris Meeke osaleb ka tänavu IRC sarjas, kus hoiab kaks etappi enne sarja lõppu neljandat kohta.

Teine koht on veel vakantne, autosport.com andmetel on pakkumine tehtud Rootsi sõitjale, PG Anderssonile, juttu on olnud ka Marcus Grönholmi naasemisest WRC sarja Mini roolis. Soomlane testis uut autot ja näeb selles projektis suurt potensiaali, mis paneb ta tõsiselt tagasitulekule mõtlema.

«Ma tõesti ei tea mida edasi teha. Minu jaoks on see väga suur küsimus, pean mingi otsuse tegema. Auto on hea, tundsin seda kohe,» ütles Grönholm autosport.com intervjuus.

Teatavasti on Mini WRC masinat tänavu testinud ka eestlased Markko Märtin ja Ott Tänak, keda on seetõttu samuti Miniga seostatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles