Võrkpallikoondise peatreener kohtus Eesti peaministriga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gheorghe Cretu
Gheorghe Cretu Foto: Toomas Tatar

Peaminister Taavi Rõivas kohtus päev pärast Tondiraba jäähallis toimunud Eesti ja Rootsi EM-valikmängu võrkpalli rahvusmeeskonna peatreeneri Gheorghe Crețuga.

Peaminister tutvustas lühidalt Stenbocki maja ajalugu ja tänas peatreenerit hea mängu eest ning soovis meeskonnale edu pühapäeval toimuvaks korduskohtumiseks. «Võrkpalli rahvuskoondis näitas tõsist sisu, kallutades geimilõpud enda kasuks. Loodame, et pühapäeval õnnestub täita suur eesmärk ja jõuda EM finaalturniirile,» märkis peaminister Rõivas, vahendab volley.ee.

Pärast esmaspäevast puhkepäeva alustas rahvusmeeskond taas tõsise tööga. Juba sel pühapäeval, 31. mail seisab koondisel Rootsis Halmstadis ees otustav Euroopa meistrivõistluste valikmäng, mis selgitab, kas Eesti pääseb kolmandat korda finaalturniirile.

Avamängu võitis Eesti 3:1. Juhul kui kordusmängu võidab Rootsi 3:0 või 3:1, selgub EM-finaalturniirile pääseja 15 punktini mängitavas kuldses geimis. Kui kohtumine lõppeb mõne teise skooriga, pääseb Eesti otse finaalturniirile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles