Ecclestone: anna andeks, Nico, aga sa ei mõju mu ärile sama hästi kui Lewis

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: Darron Cummings/AP

Vormel-1 sarja juht Bernie Ecclestone ütles, et Mercedese sõitja Lewis Hamiltoni näol on sarjal olemas ideaalne reklaamnägu. Samal ajal kritiseeris ta Hamiltoni meeskonnakaaslast Nico Rosbergi ja ka Sebastian Vettelit.

«Olen jätkuvalt seda meelt, et Lewis on parim maailmameister, kes selles sarjas üle pika aja olnud on,» ütles Ecclestone intervjuus sarja kodulehele, samal ajal seisis nende kõrval ka Rosberg.

«Lewis oskab käituda punasel vaibal, tunneb end koduselt moealal ja muusikas. Nico ei tunne end rambivalguses sama hästi, Lewis naudib kuulsust,» jätkas Ecclestone. «Olen tõeline Lewise fänn, ta reklaamib ala niivõrd hästi. Anna andeks Nico, aga sa ei mõju mu ärile sama hästi.»

Lisaks jätkus Ecclestone´il kriitikat Ferrari piloodi Sebastian Vetteli jaoks. «Sebastian ei tee vormel-1 heaks eriti midagi. Teda ei tunta isegi tänaval ära.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles