Margus Hunt: taastun hetkel seljavigastusest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud hooajal segas Margus Hunti jalavigastus
Möödunud hooajal segas Margus Hunti jalavigastus Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalluri Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals pidas esimese hooajaeelse treeningkogunemise, kuid eestlane selles ei osalenud, kirjutas ESPN.

Hunti nähti pisut pärast treeningu algust Paul Browni nimelisel staadionil, kuid trenni ta kaasa ei teinud ja tema puudumise põhjus polnud teada.

Nüüdseks on selgunud, et eestlane on vigastatud. «Taastun hetkel seljavigastusest, mis piirab palju liikumist ja ettevalmistust,» selgitas ta Õhtulehele puudumise tagamaid.

Tuntud USA spordiportaal SB Nation kirjutab, et Hundi elu läheb sel hooajal raskemaks, sest konkurents kaitseliini äärel tugevneb. Kõvasti on kaalu lisanud sama positsiooni mees Will Clark. Lisaks tuleb Hundil end tõestada veel mitme teise mehe vastu. «Kui Hunt ei tee sel hooajal läbi suurt arengut, pole tema jaoks meeskonnas kohta,» kirjutab Josh Kirkendall SB Nationis. «Võimalik, et ta on oma võimaluse juba käest lasknud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles