Ferrari boss andis Räikkönenile kirjaliku kodutöö

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maurizio Arrivabene ja Kimi Räikkönen.
Maurizio Arrivabene ja Kimi Räikkönen. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas osaleva Ferrari meeskonna juht Maurizio Arrivabene teatas, et ta pole rahul tiimi sõitja Kimi Räikköneni kvalifikatsioonisõitudega ning kavatseb soomlasele anda kirjaliku kodutöö.

Räikkönen on alustanud hooaega üsna ebaõnnestunud kvalifikatsioonisõitudega: kui tema tiimikaaslase Sebastian Vetteli senine keskmine tulemus on 2,8. koht, siis soomlase sama näitaja on 6,5. Ferrari boss Maurizio Arrivabene tunnistas, et ta pole Räikköneni sooritustega rahul.

«Kimi probleemiks on kvalifikatsioon,» teatas Arrivabene. «Viimase sõidu ajal oli näha, et etapi teatud hetkel sõitis ta sama tempoga nagu Sebastian. Seega kui ta parandaks oma esitusi kvalifikatsioonis, siis poleks tal sõitude ajal probleeme, sest me kõik teame, et Kimi on võistluse ajal superhea ja ta oskab teha head tööd,» lisas Ferrari boss, kelle sõnul on tal pakkuda omapärane nipp, kuidas Räikköneni tulemusi parandada.

«Kui peaksin talle kodutööd andma, siis laseksin tal 100 korda kirjutada: «Pean kvalifikatsioonis paremini sõitma»,» teatas Arrivabene.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles