Puusta ja Rammo on Meistrite Karika regati avapäeva järel esikümnes

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Puusta.
Ingrid Puusta. Foto: Riina Ramst

Purjetamise EUROSAF meistrite karikasarja Medembliki etapi finaalseeria avapäev oli üsna tuuline. Ingrid Puusta on regatil praegu 9. kohal, Karl-Martin Rammo on tõusnud 10ndaks ja Anna Pohlak hoiab 41. kohta.

Puusta (NYCS) sai naiste RS:X klassis täna kiiruseni 10 m/s ulatunud tuules kirja 32., 16. ja 24. resultaadi ning on praegu asetunud 9. positsioonile. Esikohta hoiab oma käes poolatar Maja Dziarnowska.

Rammo (ROPK/TJK) lõpetas esimesed kaks finaalseeria sõitu Laser Standardi kuldgrupi 12. ja 9. kohaga ning on seni peetud võistlussõitude kokkuvõttes kerkinud 10. positsioonile. Liidriks on taas austraallane Matthew Wearn.

Laser Radiali kuldfliidis purjetas Pohlak (TJK) täna 39. tulemusele ja tegi paraku ka ühe valestardi ning paikneb 41. kohal. Juhtpositsioonil on hollandlanna Marit Bouwmeester.

Laupäevani vältaval regatil võistleb üle 700 sportlase 74 riigist. Tegemist on ühtlasi juunis toimuva ISAF Maailma Karika Weymouth'i etapi kvalifikatsioonivõistlusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles