Londoni Arsenal on lähedal tõelise väravamasina palkamisele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jackson Martinez tähistamas värava löömist.
Jackson Martinez tähistamas värava löömist. Foto: SCANPIX

Viimasel ajal on ilmunud nii Portugali kui ka Inglismaa meedias mitmeid lugusid, kus kirjutatakse, et Londoni Arsenal jalgpalliklubi ostab endale sel suvel FC Porto Kolumbia koondislasest ründaja Jackson Martineze.

Martineze väljaostuklausliks on 35 miljonit eurot ja nii Portugali kui ka Inglismaa meedia teatel on Arsenal valmis selle summa ka lauale laduma. Siiski loodab Porto 28-aastast ründeässa ka tulevikus enda ridades näha.

«Soovime tema jätkamist meeskonnas, kuid meil ei ole võimlik teda kinni hoida, kui keegi on valmis maksma kinni tema üleminekuklausli,» teatas Porto president Nuno Pinto da Costa Portugali meedias. «Jackson on praegu puhkusel, kuid sealt naastes loodame tema lepingut uuendada. Samamoodi tegutsesime ka eelmisel suvel.»

Martinez on Porto ridades mänginud kolm hooaega ning tema näitajad on seni olnud suurepärased. Hooajal 2012/13 pidas ta Porto eest kõikide sarjade peale 40 mängu ja lõi 31 väravat. Eelmisel hooajal olid näitajad 51 mängu ja 29 väravat ning tänavu 41 mängu ja 32 väravat.

Kolumbia koondises on Martinez pidanud 35 kohtumist ja löönud 10 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles