Jämsäl ja Kuslapil jäi EMil napilt puudu otse poolfinaali pääsemisest

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Jämsä (vasakul) ja Kaur Kuslap.
Andrei Jämsä (vasakul) ja Kaur Kuslap. Foto: Fred Killing

Täna Poznanis alanud sõudmise EMil tulid eestlastest esimesena veele Andrei Jämsä ja Kaur Kuslap, kes saavutasid paarisaeruliste kahepaatide kolmandas eelsõidus kolmanda koha. Eestlased jätkavad võistlust vahesõidus.

Eestlased alustasid viie paatkonna konkurentsis oma eelsõitu kõige tagasihoidlikumalt, kuid sõidu edenedes tõusti aina kõrgemale. 500 ja 1000 m vaheajapuntkis olid eestlased viiendad, kuid 1500 m peal oldi kolmandad. Kolmandal kohal lõpetati ka sõit. Samas teisest positsioonist jäi neid lahutama vaid seitse sajandikku.

Teine koht oli aga ülimalt väärtuslik, kuna kaks paremat pääsesid otse poolfinaali, kuid ülejäänud kolm peavad jätkama vahesõidus.

Kolmanda vahesõidu tulemused: 1. Tšehhi (Michal Plocek, David Jirka) 6.15,67, 2. Bulgaaria (Kristina Vasilev, Georgi Bozhilov) 6.17,22, 3. Eesti (Kaur Kuslap, Andrei Jämsä) 6.17,29, 4. Sloveenia (Janez Zupan, Gasper Fistravec) 6.38,90, 5. Poola (Dawid Grabowski, Adam Wicenciak) 6.43,45.

Vahesõidud on kavas täna. Eestlased tulevad veele esimeses sõidus, kus ollakse neljandal rajal. Lisaks eestlastele on esimeses vahesõidus veel Austria, Iisrael, Hispaania, Läti ja Taani. Mõlemast vahesõidust pääseb edasi poolfinaali kaks paremat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles