Hollandi leht: Ferrari asendab Räikköneni Ricciardoga

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Ricciardo.
Daniel Ricciardo. Foto: SCANPIX

Hollandi ajalehe De Telegraaf väitel palkab Ferrari vormel-1 võistkond järgmiseks hooajaks Sebastian Vetteli kõrvale austraallase Daniel Ricciardo, mis tähendab, et soomlane Kimi Räikkönen jääb tööta.

De Telegraafi väitel vahetab Red Bull tänavuse hooaja järel välja mõlemad sõitjad ning lisaks Ricciardole peaks seega lahkuma ka Daniil Kvjat. Nende asemele tuuakse Max Verstappen ja Carlos Sainz, sest mõlemad tänavused debütandid on end Toro Rosso roolis juba heast küljest näidanud.

Hollandi ajaleht tõi välja ka variandi, et Ricciardo siirdub siiski hoopis Williamsisse - seda aga vaid juhul, kui Ferrari otsustab tuua sealt Räikköneni asemele Valtteri Bottase. Küll aga ei nähta üheski tipptiimis uut töökohta Kvjatile, kelle tänavuse hooaja algus on olnud keskpärane. Venelane on tänavu starti jõudnud viiel etapil ning lõpetas viimati Monacos neljandana, kuid on lisaks sellele saanud kaks üheksandat ja ühe kümnenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles