Tähtsa võidu saanud britt tahab järgmisena ette võtta Floyd Mayweatheri

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Boxing - Amir Khan v Chris Algieri - Barclays Center, Brooklyn, New York City, United States of America - 29/5/15
Amir Khan celebrates winning the fight
Action Images via Reuters / Andrew Couldridge
Livepic
Boxing - Amir Khan v Chris Algieri - Barclays Center, Brooklyn, New York City, United States of America - 29/5/15 Amir Khan celebrates winning the fight Action Images via Reuters / Andrew Couldridge Livepic Foto: Andrew Couldridge/REUTERS

Poksiorganisatsiooni WBC kergkeskkaalu teise koha matšis alistas britt Amir Khan ööl vastu tänast ameeriklase Chris Algieri. WBC tiitlihoidja on aga maailma rikkaim sportlane Floyd Mayweather, kellele Khan tahab nüüd koha kätte näidata.
 

«Amir Khan tahab poksida Floyd Mayweatheriga,» ütles 28-aastane britt pärast seda, kui oli Algierit võitnud kohtunike häältega 117:111, 117:111 ja 115:113.

«Ma tahan seda järgmisena. Ma olen WBC parim väljakutsuja. Tema on tšempion. Seega teeme selle ära,» lisas ta BBC vahendusel. Mayweather võitis mai alguses läbi aegade kalleimas matšis filipiinlast Manny Pacquiaot ning lisas WBC ja WBO tiitlitele ka WBA vöö.

Asjatundjate hinnangul oleks Khan Algierit pidanud võitma siiski kindlamalt, et Mayweatheril tekiks moraalne kohustus Khaniga ühte ringi astuda. 38-aastane ameeriklane, kes eelmisel aastal heitlusest Khaniga loobus, on varem öelnud, et peab oma karjääri viimase matši septembris.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles