Nõmme Kalju võitis karika ja pääses Euroopa liigasse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Evald Tipneri nimelisele Eesti jalgpallikarika võitis Nõmme Kalju, kes oli finaalis 2:0 üle Paide Linnameeskonnast. Kalju väravad lõid Artjom Dmitrijev ja Allan-Axel Kimbaloula. Ühtlasi lunastas Nõmme meeskond võimaluse osaleda Euroopa liigas.

-

Kohtumine on alanud!

 
 
1:0

Dmitrijev viib Kalju lõpuks juhtima. 45 minutit suutis Paide vastu pidada, kuid päris poolaja viimasel hetkel nende kaitseliin viimaks eksis.

 
 
1:0

Kalju toob teise poolaja alguses väljakule värsket jõudu. Tarmo Neemelio asendab Ats Purjet.

 
 
1:0

Esimese vahetuse tegi Kalju juba 34. minutil, kui Eino Puri asendas Joel Lindperet

 
 
2:0

Kimbaloula suurendab 76. minutil Kalju eduseisu

 
 
2:0

Kohtumine on lõppenud

 
 

Enne mängu:

Karikafinaali eel ütles Paide Linnameeskonna mängija Vjatšeslav Zahovaiko jalgpall.ee-le, et kogu Järvamaa on nende taga. Nõmme Kalju keskkaitsja Alo Bärengrub kinnitas, et vastast ei alahinnata.

„Järvamaa elu jääb paariks tunniks seisma! Väga palju fänne tuleb meid toetama. Tahame karikat sama palju kui Kalju. Peame tegema elumängu!“ rääkis Paide väravakütt Zahovaiko.

„Karikamängud on alati erilised ning usun, et tuleb karikafinaali vääriline mäng. Paidet pole kindlasti mõtet alahinnata, tabeliseis ei näita nende kohta midagi ning nad tulevad endast kõik andma,“ lausus koondisekogemusega Kalju kaitsja Alo Bärengrub. „Karikafinaali võit tähendaks nii neile kui meile kohta Euroopa liigas ning loodame ilusat ilma ning kõvasti publikut.“

Kell 13:30 pannakse pall mängu naiste karikafinaalis Pärnu JK ja Põlva FC Lootose vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles