Postimees Rootsis: Täht: oleme paremas seisus kui rootslased

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võrkpallikoondise mängijad Tallinna lennujaamas.
Eesti võrkpallikoondise mängijad Tallinna lennujaamas. Foto: Mobiilifoto

Eesti meeste võrkpallikoondis peab pühapäeval EM-valikturniiri otsustava kohtumise Rootsi vastu. Täna lendas koondis Halmstadi.

Avamängus rannet ja hüppeliigest vigastanud nurgaründaja Robert Täht sõnas, et vigastused on taandumas ja meeskond mänguks valmis.

«Käsi ja jalg mõlemad on taastunud üllatavalt kiiresti, tegin ka kõik selleks, et nii läheks,» sõnas nurgaründaja. «Selle taha ei jää midagi. Algul kartsin, et äkki on luu ka katki, mul on kord see juhtunud, aga õnneks nii ei ole.»

Täht on treeningul nii servi vastu võtnud kui rünnanud, vaid blokis olles käis tema sõnul korra valu läbi.  «Oleme kõvasti paremas seisus kui rootslased, sest nemad peavad võitma neli geimi, meie poole vähem,» lisas ta.

Teine nurgamees Martti Juhkami tõdes, et nüüd on suurem ehmatus üle elatud ja Rootsi nõrgad ja tugevad kohad teada. «Vastane sai esimese mänguga rohkem selgemaks ja selle nädalaga on pööratud nende omapärasustele rohkem tähelepanu. Teine mäng on rohkem taktikalisem, oskame nüüd nende vastu paremini mängida, teame nende trumpe ja teadmatust enam pole,» ütles Juhkami.

Eesti kohtub Rootsiga Halmstadis pühapäeval kell 16.00. Postimees hoiab lugejaid mängu käiguga kursis ja toob mängujärgsed kommentaarid lugejateni.

Juhul kui kordusmängu võidab Rootsi 3:0 või 3:1, selgitab EM-ile pääseja 15 punktini mängitav kuldne geim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles