Eesti sulgpallurid jahivad Lätis turniirivõitu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Saar
Getter Saar Foto: Eesti Sulgpalliliit/Kristel Vask

Rahvusvahelisel maailmaedetabeli punkte andval sulgpalliturniiril Riias pääsesid poolfinaalidesse üksikmängus Getter Saar ja paarismängus Kristin Kuuba-Helina Rüütel.

Getter Saar alistas veerandfinaalis prantslanna Marie Batomene 21:18, 21:16. Poolfinaalis on tema vastaseks kuuenda paigutusega tugev venelanna Anastasia Tšervakova.

Paarismängus edenesid kindlate võitudega poolfinaali turniiril esimese paigutusega Kristin Kuuba ja Helina Rüütel. Veerandfinaalis alistasid nad leedulannad Vytaute Fomkinaite ja Gabija Narvilaite 21:14, 21:15. Poolfinaalis ootab ees vastasseis neljanda paigutusega Taani paari Emilie Juul Moller ja Cecilie Sentowiga.

Paarismängudes jõudis veerandfinaali koguni neli Eesti paari. Naispaarismängus lisaks Kuuba – Rüütelile Kertu Margus ja Laura Tomband, kes poolfinaali pääsu otsustavas kohtumises jäid alla prantslannadele Vimala Heriau ja Margot Lambert.

Meespaarismängus olid poolfinaali pääsule kõige lähemal Kristjan Kaljurand ja Raul Käsner, kes pidid pikas ja võitluslikus kohtumises tunnistama kolmes geimis 13:21, 21:16, 18:21 Portugali paari Bernardo Atilano ja Ricardo Silva paremust. Veerandfinaali jõudsid ka Heiko Zoober ja Mikk Järveoja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles