Tour of Estonia võitnud Martin Laas: kõik läks peaaegu ideaalselt

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Laas.
Martin Laas. Foto: Margus Ansu

Eesti rahvuskoondise särgis sõitev jalgrattur Martin Laas sai täna Tour of Estonia teisel ja ühtlasi viimasel etapil viienda koha, aga tuuri kokkuvõttes säilitas ta eile kätte võidetud esikoha.

«Kõik läks peaaegu ideaalselt. Tiim täitis ülesande hästi ja töötas lõpuni, püüdsime jooksikud kinni. Tartu rajal on teada, et kui osad alguses kõvasti panema hakkavad, läheb neil lõpus raskeks. Õnneks läks suhteliselt vähe jooksikuid ära ja meile sobis, et seal polnud ühtegi ohtlikku konkurenti,» rääkis Laas pärast etapi lõppu.

 

Tänase etapi võitis grupifinišis 31-aastane itaallane Mattia Gavazzi. «Muidugi üritasin etapivõitu täna ka saada, panin nii kõvasti kui jaksasin,» sõnas Laas.

 

Kui Laas väikestest võidupidustustest piisavalt taastub, näeb teda ka homme Tartu rattaralli stardis. «Loodame, et tulen kohale. See on huvitav üritus, eks iga eestlane tahab seda võita,» ütles ta naerulsui.

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles