Indrek Kelk ei tea, kas Tour of Estonia tuleval aastal toimub

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Kelk.
Indrek Kelk. Foto: Mihkel Maripuu

Kolmandat korda toimunud jalgrattavelotuur Tour of Estonia on iga aastaga mõnevõrra «lahjemaks» jäänud - vähenenud on nii etappide arv kui osalevate ratturite tase.

Tuuri ja homme peetava Tartu rattaralli peakorraldaja Indrek Kelgule tegi kõige rohkem headmeelt, et tuuri võitis Eesti rahvusmeeskonnas sõitnud Martin Laas. Koondise nooruse tõttu polnud enne tuuri sugugi kindel, kas mõni eestlane suudab esikoha eest heidelda. «See, et eestlased lõpuni vastu pidasid, tegi hinge soojaks,» sõnas Kelk pärast tänast etappi.

 

Tuuri tulevik on mõnevõrra lahtine. «Ma ei tea, kas Tour of Estonia järgmisel aastal toimub. Aga ma väga loodan. Pärast kolme aastat oleks naljakas või rumal asi pooleli jätta. Aga lihtne selle asja ajamine pole,» rääkis Kelk.

 

Erinevalt eilsest, kus hoolimatu autojuht finišisirgel ratturitele ette keeras, täna inetuid hetki ette ei tulnud. «Eilne vahejuhtum andis meile õppetunni. Olime ka ise valvsamad ja mingeid jamasid ei juhtunud,» ütles Kelk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles