Allar Lamp jooksis Belgias isikliku rekordi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Lamp.
Allar Lamp. Foto: jooksuportaal

Tiidrek Nurme ja Allar Lamp võistlesid täna õhtul Belgias Oordegemis 1500 meetri distantsil. Allar Lamp sai esimeses ehk nõrgimas jooksus neljanda koha isikliku rekordiga 3.44,62. Tema varasem tippmark oli 3.45,18. Jooksu võitis prantslane Tison Quentin 3.42,40ga.

«Ühtlane jooks. «Jänes» tegi head tööd ega läinud eest ära. Sain õigel ajal teistega kaasa minna. Lõpus tõmbas jala kinni, aga võib igati rahul olla,» lausus Allar Lamp Jooksuportaalile.

Teises ehk tugevuselt keskmises jooksus startinud Tiidrek Nurme sai oma jooksus viienda koha Eesti tänavuse hooaja tippmargiga 3.42,86. Jooksu võitis itaallane Neves Busonetti junior Joa 3.41,50ga. Erinevalt Lambi jooksust osutus Nurme jooks tempo poolest väga ebaühtlaseks ning kujunes taktikaliseks.

«Esimene ring joosti kiirelt, teine aeglaselt, kolmas jälle kiirelt. Mängiti lõpu peale. Ei olnud kedagi sellist, kes oleks olnud kiirest jooksust huvitatud. Jalg oli mul 5000 meetri jooksust veidi kange,» võttis Nurme oma jooksu kokku. Ta kiitis Allar Lampi, kelle jooksus kruviti esimesel 200 meetril tempo kõige kiiremini üles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles