Klavan ostis 2000 euroga Piiroja jalgpallisaapad

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: SCANPIX

Eesti parim jalgpallur Ragnar Klavan lõi Eesti karikafinaali-järgsel heategevuslikul oksjonil, mille tulu annetatakse SOS Lastekülale, teist aastat järjest letti 2000 eurot.

Mullu endale Konstantin Vassiljevi mängusärgi soetanud Klavan hankis eile sama hinnaga Raio Piiroja putsad. Piiroja ja Klavan kannavad mõlemad jalavarje suurusega 43, nii et tahtmise korral võiks Augsburgi keskkaitsja Pärnu kalamehe saabastega palli toksida küll, vahendab Soccernet.ee.

Klavani punavalge Augsburgi särk koos meeskonnakaaslaste autogrammidega läks oksjonil kaubaks 500 euroga ning sama mehe musthall Augsburgi särk (suurus L) 410 euroga.

Klavani tiimikaaslase Marwin Hitzi (suurus XL) ning Dortmundi Borussia poolkaitsja Shinji Kagawa (suurus S) särkide eest käidi välja vastavalt 270 ja 260 eurot, kuigi nende alghind oli muust kaubast kolm korda kõrgem (150 eurot).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles