Eesti tenniselootus võitis elu esimese ITFi turniiri

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tennisenaiskond: kapten Maret Ani (paremalt), Julia Skipkin, Valeria Gorlats, Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi
Eesti tennisenaiskond: kapten Maret Ani (paremalt), Julia Skipkin, Valeria Gorlats, Anett Kontaveit ja Kaia Kanepi Foto: Tairo Lutter / Postimees

Nõmmel lõppenud 4. kategooria ITF Juniors’i tenniseturniir tõi Eestile võidu. Valeria Gorlats suutis finaalis üle mängida leedulanna Paulina Bakaite (ITF 480.) ja võttis turniirivõidu.

Tabelis esimesena asetatud Valeria Goralatsi (ITF 225.) elu esimene ITF Juniors turniirivõit Eestis oli kõigile tennisesõpradele tore kingitus. Poolfinaalis kohtus Gorlats noorukese põhjanaabriga, soomlanna Oona Orpanaga (ITF 648.). Võidutulemus, millega eestlanna kindlustas koha finaalis oli 6:4, 6:1, kirjutab tennis.ee.

Finaalis kohtus Gorlats leedulanna Paulina Bakaitega ja võitis ülitasavägise mängu tulemusega 6:4, 7:6 (9).

Turniiri põhitabelis alustas koguni 16 Eesti noort (9 neiut ja 7 noormeest). Noormeestest sai tubli tulemuse Kristofer Siimar (ITF 369.), kes jõudis poolfinaali, kuid pidi finaali lubama lätlase Rudolfs Mednise (ITF 338.), kellel on turniiritabelis 4. asetus. Võistlustel 5. asetust omanud Siimari tulemus poolfinaalis jäi 4:6, 1:6.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles