Zenjov otsib uut koduklubi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: EJL

Jaanuaris Moskva Torpedo jalgpallimeeskonnaga 2,5-aastase lepingu sõlminud Eesti koondislane Sergei Zenjov on koduklubi esiliigasse langemise järel otsimas uut mängupaika.

Nimelt oli 40-kordsel internatsionaalil eile ülimalt napilt kõrgliigast pudenenud Torpedoga allkirjastatud lepingus sätestatud punkt, mis madalamale astmele langemise puhul koostöö lõpetamist võimaldab, vahendas Soccernet.ee.

Pärast hooaja viimast kohtumist rääkis Zenjov klubi kodulehele, et nemad andsid tiimikaaslastega 2:0 võidumängus Saranski Mordovia vastu kõik, kuid paraku ei olenenud varasemate libastumiste tõttu püsimajäämine enam puhtalt neist ning kuna vastaste tulemused olid Torpedole ebasoodsad, tuligi leppida Venemaa esiliigasse langemisega.

Samuti mainis Zenjov, et klubil on aprillis avalikustatud palgaprobleemide tõttu mängijate ees veel teatavad võlgnevused, aga needki probleemid peaksid loodetavasti peagi lahenema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles