Olümpiapileti jaht käib täistuuridel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljasüst koosseisus Kaspar Sula, Kaarel Alupere, Kristjan Oras ja Tarmo Tootsi.
Eesti neljasüst koosseisus Kaspar Sula, Kaarel Alupere, Kristjan Oras ja Tarmo Tootsi. Foto: Eesti Aerutamisföderatsioon

Augustis Milanos toimuvatel aerutamise maailmameistrivõistlustel kohta esikümnes ehk seeläbi Rio de Janeiro olümpiamängude piletit jahtiv Eesti neljasüst tegi nädalavahetusel viimase rahvusvahelise võistluse enne aasta kõige tähtsamat starti, kui Kopenhaageni MK-etapil saavutati hinnatav kuues koht.

Eesti neljasüst koosseisus Kaspar Sula, Kristjan Oras, Kaarel Alupere ja Tarmo Tootsi on nüüdseks osalenud kolmel rahvusvahelisel võistlusel ja tulemused on läinud aina ülesmäge. Esmalt saadi EMil 13. koht, üle-eelmisel nädalal Duisburgis peetud MK-etapil oldi üheteistkümnendad ja nüüd kuuendad. Kui nende kolme võistlusega oli vaja jõuda selgusele, kas ka MMile tasub neljasega minna, siis praeguseks on selge, et panus pannakse just sellele kooslusele.

«Tegelikult juba Duisburgi MK-etapp näitas, et oleme õigel teel. Kopenhaagenis saavutatud kuues koht kinnitas, et just neljasega läheme olümpiakohta püüdma,» oli koondise peatreener Peeter Becker esitusega rahul. «Kuues koht ei olnud üllatus, kuna osalejate koosseis ei olnud päris sama nagu eelmisel MK-etapil. Siiski suutsime edestada kõiki neid meeskondi, keda tahtsime võita. Meist ettepoole jäid ainult väga tugevad võistkonnad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles