Kert Toobal: seekordne EMile pääs oli kõige raskem

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal.
Kert Toobal. Foto: volley.ee

Eesti võrkpallikoondis alistas otsustavas EM-valikmängus võõrsil Rootsi 3:0 ja kindlustas pääsu finaalturniirile. Kolmandat korda EM-finaalturniirile jõudnud Eesti koondise kapten Kert Toobal tunnistas, et Eesti oli seekord favoriidi seisuses ja see pani ka pinged peale.

«Seekord oli pinget kõige rohkem, sest me olime selles paaris favoriidid ja seetõttu oli neid mänge veidi teistmoodi mängida,» võrdles Toobal. «Meilt oodati edasipääsu ja selle me saime.»

Meeskonna kapten lisas, et Eesti tase oli Rootsist parem. «Suutsime järjekordselt geimilõpud enda kasuks, see vist mingi juhus ei ole. See näitab meie tasemevahet,» võttis Toobal kaks kohtumist kokku.

«Täna jaksasime nende raskemad hetked ära oodata. Arvan, et meie taset näitabki, et me jaksasime kannatada ka kodumängus ja rasketest seisudest välja tulla. Kuigi kodus oli raskem mängida, sest me pole harjunud kodus mängima. Palju rahvast ja see alguses pärssis meie tegevust,» arutles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles