Eesti naiskond alistas ka teises mängus Taani

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Sarnaselt eilsele alistas Eesti võrkpalli naistekoondis taanlannad ka teises maavõistlusmängus 3:0 (22, 20, 22) ja oli parem ka lisageimis, mis sel korral lõppes Eesti 25:20 võiduga. Eile kogusid taanlannad 13, 17, 21 ja lisageimis 18 punkti. 

Holtes toimunud kohtumistes mängitas peatreener Andrei Ojamets mõlemas mängus kõiki pallureid. Teise mängu resultatiivseim oli Kristel Moor, kelle arvele jäi 13 punkti (efektiivsusnäitaja +9), millest koguni viis tõi ta sulustamisega. Merilin Salben kogus kümme punkti. Seitse punkti tõid nii Natalja Bratuhhina, Eliisa Peit kui ka Kertu Laak, kuus punkti jäi Nette Peidi ja Kadi Kullerkannu arvele. Neli punkti tõi Eliise Hollas, kolm nii Raili Kont-Kontson kui ka naiskonna kapten Julija Mõnnakmäe. Kaks punkti panustasid võitu Anu Ennok ja Kaisa Bahmatsev, vahendas volley.ee.

Eesti naiskonna rünnakuprotsent oli 44, võõrustajatel 27. Vastuvõtul olime napilt paremad, edestades vastaseid 49-48. Blokiga teenis Eesti seitse ja Taani viis punkti. Pallingul saime meie seitse ja taanlannad neli punkti, servivigu kogunes Eestil 15, Taanil kümme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles