Madridi Real avaldas kogemata suure saladuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafa Benitez asub tõenäoliselt juhendama Madridi Reali.
Rafa Benitez asub tõenäoliselt juhendama Madridi Reali. Foto: SCANPIX

Juba mõnda aega on sahistatud, et Madridi Reali jalgpalliklubi järgmiseks peatreeneriks saab praegune Napoli juhendaja Rafa Benitez. Nüüd on Reali asepresident Eduardo Fernandez de Blas seda ka kogemata kinnitanud.

Viimased kaks hooaega juhendas Madridi Reali itaallane Carlo Ancelotti, kuid praeguseks on juba klubi poolt teada antud, et järgmisel aastal meest enam selles ametis ei näe, kirjutab The Guardian.

Laupäeval toimunud Reali klubiüritusel võttis de Blas sõna ning tema väljaütlemisest võis välja lugeda, et peagi nimetatakse Benitez Madridi klubi juhendajaks.

«Võin öelda, et Carlo Ancelotti on fenomenaalne. Täname teda tehtud töö eest.  Kolm päeva tagasi oli ta minu jaoks maailma parim treener. Samamoodi oli kaks aastat tagasi meie silmis parim Jose Mourinho ja nüüd on parim Rafa Benitez,» vahendab ajaleht AS de Blasi sõnu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles