Maailma rikkaim sportlane tegi läbi aegade kõige kohutavama abieluettepaneku

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Maailma rikkaim sportlane Floyd Mayweather jr peab parasjagu kohtulahingut oma kunagise elukaaslase Shantel Jacksoniga, keda ta väidetavalt sihtis relvaga, kägistas ning ähvardas avaldada Jacksoni alastifotod. Nüüd jõudis avalikkuse ette Mayweatheri sõnum Jacksonile, kus ta tegi viimasele abieluettepaneku.

TMZ Sportsi valduses olevas dokumendis on kirjas abieluettepanu täpne sõnastus. Seejuures tegi Mayweather vastava ettepaneku sõnumi teel.

«Mul on sulle konkreetne pakkumine. Abiellume ja kolime kokku. Sa võid liikuda Los Angelese vahet (Mayweather elab igapäevaselt Las Vegases), kus sul võib olla ka korter. Luban, et hangin sulle sel aastal rolli kolmes A-kategooria filmis ja olen valmis minema ka meie suhte parandamise nimel nõustamisele. Lisaks ostan ma sulle need asjad, mida sa tahad. Olen valmis muutuma, kuid sa pead oma suhtumist parandama,» teatas Mayweather tekstisõnumis Jacksonile.

Näitlejanna lükkas siiski Mayweatheri pakkumise tagasi ja abielust asja ei saanud. Seejuures oli see teine kord, kui Jackson maailma rikkaimale sportlasele ära ütles.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles