Selgus Lionel Messi elu parima vormi saladus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi karikafinaalis Bilbaoga.
Lionel Messi karikafinaalis Bilbaoga. Foto: SCANPIX

Lionel Messi näib pärast paari mõõna-aastat taas välja nagu maailma parim jalgpallur ja suurim põhjus on selles argentiinlase kaalulangusel.

Varem enne mänge pitsat hammustanud Messi viibis hiljuti reklaamivõtetel ja palus hoopis tervislikumat riisi koos köögiviljade ja kalaga, vahendab Hispaania väljaanne Mundo Deportivo.

Laupäeval koos Barcelonaga Meistrite liiga finaalis Torino Juventuse vastu heitlev Messi on poole aastaga kaotanud ligi neli kilogrammi. Parem füüsis on vähendanud ka tema vigastuste osakaalu, mis hakkasid tema karjääri juba ohtlikul moel segama.

Messi konsulteerib Itaalia toitumisnõustaja Giuliano Poseriga ja külastab aeg-ajalt isegi Sacile linna, kus Poser paikneb. Järjekordne tõestus elu parimast vormist leidis aset laupäeval, kui ta lõi Hispaania karikafinaalis Bilbao Athleticule hingematva värava.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles