Eesti käsipallikoondis osaleb homme Saku suurhallis showmängus

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pinnonen.
Mikk Pinnonen. Foto: Liis Treimann

Teisipäeval, 2. juunil korraldab Käsipalliklubi HC Tallinn käsipallipäeva Saku Suurhallis, mida ilmestab kell 19:00 algav showmäng Eesti meeste koondise ja Eesti U19 koondise vahel.

Eesti koondise ridades tulevad lisaks koduliiga mängijatele teiste seas väljakule ka Mikk Pinnonen, Martin Johannson (mõlemad Bacau/Rumeenia), Armi Pärt (Rækker Mølle, Taani) ja Kristo Voika (Riihimäki Cocks/Soome).

Riho-Bruno Bramanise juhendatava U19 koosseisus astuvad üles ka Valgast sirgunud Andris Celminš (suvest 2015 Gorenje Velenje/Sloveenia) ning Viljandi tulevikulootused Karl Roosna ja Karl Toom. 

Käsipallipäeval on kavas korraga 6 platsil korraga HC Tallinna laste klubisisesed võistlused kell 15:15 - 19:00. Kell 19:40 algavad HC Tallinna lastevanemate käsipalli näidistreeningud, samal ajal alustatakse ka mitte kunagi käsipallitrennis käinud laste treeningutega. Kell 20:25 alustavad kontrollmänguga Eesti meeste esiliigas osalevad HC Tallinn ja HC Viimsi. Kell 21:00 algab "Igamehe käsipalliturniir", kus on kõikidel käsipallitrennis mitte kunagi käinud täiskasvanutel võimalus osaleda käsipallitreeningul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles