Chelsea parim väravakütt tahab Inglismaalt lahkuda

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Diego Costa pole Londonis õnnelik ning tahab tagasi Madridi
Diego Costa pole Londonis õnnelik ning tahab tagasi Madridi Foto: SCANPIX

Hispaania ajaleht Marca kirjutab, et Londoni Chelsea värvides hiilgava hooaja teinud Hispaania jalgpallikoondise ründaja Diego Costa soovib tagasi Madridi kolida.

Brasiilias sündinud ründaja tegi Inglismaa kõrgliigas tänavu kaasa 26 mängus ning lõi kokku 20 väravat. 26-aastane Costa aitas Chelsea meistritiitlini ning tegi ideaalilähedase debüüthooaja. Tõrvaks meepotis olid vigastused, mis ei lubanud kaasa teha kõigis mängudes.

Nüüd aga teatab Marca, et tegelikult ei meeldi Costale elu Inglismaal. Aasta jooksul ei saanud ta üle keelebarjäärist ning mehele ei meeldi ka Inglismaa kliima ega toit. Väidetavalt tahab Costa kolida tagasi Madridi ning liituda sealse Atleticoga, kust ta möödunud suvel 36 miljoni euro eest lahkus. Ründaja on nõus ka suure palgakärpega, mis teda klubivahetusega ilmselt ees ootaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles