Eurosarjades osaleb kaks Eesti klubi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu mängijad.
Pärnu mängijad. Foto: Tairo Lutter

Uuel hooajal saab võrkpalli eurosarjades näha ühte Eesti meeskonda ja ühte naiskonda, sest avaldused osalemiseks on teinud Pärnu meeskond ja Kohila naiskond.

«Jah, kaks avaldust esitati,» kinnitas alaliidu juht Tarvi Pürn. Mõlema võistkonna näol on tegu valitsevate Eesti meistritega.

Pärnu mänedžer Reio Tilk sõnas, et Pärnule on koht tagatud Challenge Cupil. «Kuid tegime avalduse ka wild-cardi saamiseks aste kõrgemal mängimiseks ehk CEV Cupile,» ütles Tilk. «Otsus peaks tulema 3. juunil.»

Ka Kohila naiskonna peatreener Peeter Vahtra ütles, et avaldus esitati CEV Cupil mängimiseks. Ent võimalik, et koht saadakse siiski aste madalamale CEV Challenge Cupile. «Et oleme meistrid, siis tegime avalduse kõrgemasse sarja, ent otsust veel teada pole,» sõnas Vahtra.

Tulevaks hoojaks on naiskonna komplekteerimine veel pooleli. «Olenevalt sellest, kuidas eestlastega kaubale saame, palkame ka ühe või kaks välismaalast,» lisas Vahtra.

Tartu Bigbankis toimub noorenduskuur ja Tallinna Selver teeb algaval hooajal samuti kaasa vaid Eesti-Läti ühisliigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles