Norbert Hurt: Kalju riskid õigustasid täna end

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Flora peatreener Norbert Hurt.
FC Flora peatreener Norbert Hurt. Foto: Tairo Lutter

Jalgpalli Eesti meistriliigas kaotas FC Flora 0:2 Nõmme Kaljule ja loovutas sellega tänastele vastastele uuesti ka tabeli liidrikoha. Kalju edestab Florat nüüd kahe punktiga.

Flora on nüüd sel hooajal põhikonkurentide Kalju ja Levadiaga peetud neljast mängust saanud vaid ühe viigipunkti. «Jäime kaitses liiga palju Kalju mängijatega üks-ühele olukordadesse ja sealt tekkisidki lõpuks momendid, kus me ei suutnud neile vastu seista,» nentis Flora peatreener Norbert Hurt.

«Lõpus mängisime lahtiselt ja riskeerivalt, see andis vastasele võimaluse leida uusi väravamomente. Mõlemad meeskonnad mängisid küllaltki ründavalt ja Kalju mängis ka väga kiirete kontratega. Täna need riskid õigustasid end. Me olime nendeks muidugi valmis, aga võib-olla oleks pidanud leidma meeskondlikult paremini vasturünnakutele vasturohu,» lausus Hurt.

Järgmise vooru järel peab Premium liiga paarikümne päeva pikkuse suvepuhkuse. «Eks me juba Tammeka mängus (eelmises liigavoorus - toim.) nägime, et meil on vaja kaitsega tööd teha, ehkki me selle mängu 7:0 võitsime. Selge, et kui sul on uusi mehi kaitses, nõuab see omajagu kokkumängimise minuteid, aga küll me need asjad jälle paika saame,» lubas Hurt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles