Bengalsi peatreener avaldas Margus Hundi seisundi kohta uudiseid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt (vasakul).
Margus Hunt (vasakul). Foto: SCANPIX

Cincinnati Bengalsi meeskonna peatreener Marvin Lewis avalikustas, et Margus Hundi vigastuspaus kestab veel mõnda aega, kuid oli eestlase tervisest rääkides siiski lootusrikas.

Portaali SB Nation vahendusel lausus Lewis, et Hunt ja samuti vigastatud George Iloka naasevad treeningutele «siis, kui nad on valmis.» Jõusaalis seljale liiga teinud Hunt pole veel seni osalenud ühelgi Bengalsi hooajaeelsel treeningkogunemisel ning jääbki tõenäoliselt kõikidest kevadistest trennidest eemale. Küll aga lausus Lewis, et loodab näha Hunti uuesti juba ametlikus treeninglaagris, märkides, et selleks ajaks «peaks ta terve olema.»

SB Nationi reporteri Anthony Cosenza hinnangul ei lähe Hundil tänavu koosseisu pääsemine kergelt, sest teist aastat NFLis mängiv Will Clarke on ennast treeningutel seni väga heast küljest näidanud. Samuti on meeskonda naasnud samal positsioonil mängiv Michael Johnson. Cosenza väitel võib Hundil seetõttu tänavu isegi meeskonna nimekirja pääsemisega raskeks minna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles