Väärt täiendus: Artjunin tuli Rumeeniast tagasi Levadiasse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise keskkaitsja Artjom Artjunin (vasakul).
Eesti koondise keskkaitsja Artjom Artjunin (vasakul). Foto: Toomas Tatar

FC Levadia kasvandik Artjom Artjunin taasliitub oma pikaajalise koduklubiga. Värske tööleping sõlmiti 25-aastase keskkaitsjaga käimasoleva hooaja lõpuni, teatas Levadia oma koduleheküljel.

Artjunin registreeritakse Eesti Jalgpalli Liidus FC Levadia koosseisu juuni lõpus suvise mängijate üleminekuteakna avanedes.

«Mul on väga hea meel oma koduklubisse tagasi pöördumise üle. Tahan aidata oma koduklubil võita kolmanda järjestikuse Eesti meistritiitli, mis on meie peamine ülesanne. Samuti tahame esineda edukalt UEFA Meistrite Liiga, läbida seal esimese eelringi ning jõuda Euroopas võimalikult kaugele,» ütles Artjunin FC Levadia pressiteenistusele.

«Artjom on meile hästi tuttav ja väga vajalik mängija, kes lisab kaitseliini vajalikku kogemust, kindlust ning alati edasiviivat meeskonnasisest konkurentsi,» ütles FC Levadia peatreener Marko Kristal.

Aasta alguses liitus Artjunin Rumeenia kõrgliiga klubiga FC Brasov, kuid kevadel koostöö lõpetati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles