Floyd Mayweatherit ootab peagi ees uus megamatš

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amir Khan.
Amir Khan. Foto: SCANPIX

Briti poksistaar Amir Khan avaldas lootust, et just tema on meheks, kes kohtub järgmisena poksiringis viimaste aastate kõige rikkama sportlase Floyd Mayweather jr’ga. Mayweather tiimist võis kuulda pärast Manny Pacquiao alistamist, et Khan on tõenäoliselt ameeriklase järgmine vastane.

«Mayweather oleks minu jaoks ideaalne vastane. Usun, et suudaksin talle tekitada tõsiseid probleeme. Olen tõestanud, et olen valmis,» rääkis 28-aastane Khan The Guardianile.

Khan alistas viimati New Yorgis ameeriklase Chris Algieri ning on nüüd võitnud oma karjääri jooksul 34st matšist 31. Mayweather on võitnud samal ajal kõik enda karjääri 48 matši.

«Olen alistanud paljud mehed, keda on ka Mayweather alistanud. Arvan, et mingil hetkel see matš toimub. Lasen oma tiimil tegutseda, võtame praegu rahulikult,» lisas ta.

Mayweather on varasemalt märkinud, et ta peab enne karjääri lõpetamist veel vaid ühe matši. Heitlusest Khaniga võiks tõenäoliselt kujuneda järjekordne kullaauk, kuna selle duelli vastu oleks taaskord huvi ülemaailmne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles