Galerii: Nadal sai Prantsusmaa lahtistel karjääri teise kaotuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel oodati meeste veerandfinaalis Novak Djokovici ja Rafael Nadali vahel tõelist põnevusmatši, kuid lõpuks teenis maailma esireket Djokovic kindla 7:5, 6:3, 6:1 võidu.

Tänavuseks turniiriks kuuenda asetuse saanud Nadali jaoks oli tänavune aasta 11. kord osaleda Prantsusmaa lahtistel. Eelnevast kümnest korrast olid tema jaoks võidukalt lõppenud üheksa. Vaid 2009. aastal katkes tema teekond neljandas ringis. Kokku on Nadal karjääri jooksul Prantsusmaa lahtistel pidanud 72 mängu ja tänane kaotus oli talle alles teiseks.

Djokovic jõudis võiduga nüüd poolfinaali, kus teda ootab ees kohtumine Andy Murray või David Ferreriga. Djokovic jõudis Prantsusmaa lahtistel poolfinaali nüüd viiendat aastat järjest. Eelnevast neljast korrast on ta kahel korral jäänud pidama poolfinaali ja kahel juhul on ta pidanud finaalis tunnistama Nadali paremust.

Teises tänavuses poolfinaalis mängivad Stanislas Wawrinka ja Jo-Wilfried Tsonga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles