Bosnia võõrustab Eestit parimas koosseisus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise treening.
Eesti jalgpallikoondise treening. Foto: Artur Sadovski

Kolmapäevases MM-valiksarja kohtumises Eestit võõrustava Bosnia ja Hertsegoviina peatreener Miroslav Blaževic saab kasutada kõiki oma parimaid mängijaid.

Laupäeval valitsevale Euroopa meistrile Hispaaniale tõsist peavalu valmistanud Bosnia ja Hertsegoviina koondis jäi hispaanlastele võõrsil alla vaid 0:1 ning tahab Eesti käest koduplatsilt iga hinna eest võidupunkte, vahendab soccernet.

Kui välja arvata Glasgow' Rangersi kaitsja Sasa Papac, kes keeldus koondise esindamisest vastuolude tõttu jalgpalliliiduga, on kõik nende parimad mängijad valmis kolmapäeval väljakule jooksma.

Kõik 24 koondise nimekirja arvatud pallurit mängivad klubijalgpalli väljaspool kodumaad. Nimekaimateks mängijateks on Saksamaal leiba teenivad Wolfsburgi poolkaitsja Zvjezdan Misimovic ja ründaja Edin Dzeko ning Hoffenheimi ründaja Vedad Ibisevic.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles