Klavani tiimikaaslased siirduvad suvel tõelistesse tippklubidesse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abdul Rahman Baba (vasakul).
Abdul Rahman Baba (vasakul). Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg jääb suvel ilmselt ilma nii mõnestki võtmemängijast. Hetkel on kindel, et laenulepingu alusel Augsburgis mänginud 19-aastane taanlane Pierre-Emile Höjbjerg läheb tagasi Müncheni Bayernisse.

Viimase aasta jooksul kerkis aga Augsburgi suurimaks staariks 20-aastane Ghana äärekaitsja Abdul Rahman Baba, kelle vastu on huvi üles näidanud pea kõik Euroopa tippklubid. Väidetavalt on Madridi Reali huvi küll raugenud, kuid samal ajal on mehe ostmisele väga lähedal äsja Inglismaa meistriks kroonitud Chelsea. Endiselt näitavad kaitsja vastu huvi üles ka Manchester City ja Juventus, vahendab Augsburger Allgemeine.

Ajalehe andmetel kohtus Augsburgi mänedžer Stefan Reuter juba ka Chelsea esindajatega ning Baba pealt loodetakse teenida ligi 30 miljonit eurot.

Lisaks on klubis lahkumas ka Dominik Kohr, kes viibis sarnaselt Höjbjergile Augsburgis laenul ning siirdub nüüd tagasi Leverkusenisse. Siiski püüab Augsburg leida võimalust, et Kohri mängijaõigused suvel endale osta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles