Pere Leib Sloveenia nurgaründajaga lepingut ei sõlmi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatko Pulko
Zlatko Pulko Foto: Margus Ansu

Võrkpalliklubi Tartu Pere Leib otsustas täna lõppenud kontrollturniiri järel, et ei soovi palgata klubis testimisel olnud Sloveenia nurgaründajat Zlatko Pulkot.

Klubi otsustas meest mitte palgata, sest treeningud ja eelkõige turniiril mängitud kolm kohtumist näitasid kätte Pulko kitsaskohad, vahendab klubi kodulehekülg.

Eelkõige jäi mees hätta servi vastuvõtuga. Seda ei suutnud ta kompenseerida ei rünnaku ega serviga. Esimese mängu 14 punkti TTÜ vastu jättis õhku küsimärgi, kuid järgnevad kaks kohtumist tegid otsustamise lihtsaks.

Peatreener Rainer Vassiljev ütles, et ootas leegionärilt selgelt rohkem. Kui välismaalane tahab siin mängida, peab ta Eesti meestest parem olema. Zlatko testiperiood seda aga ei kinnitanud ja sellepärast selline otsus.

Pulko lahkumine tähendab seda, et Pere Leib jätkab nurgaründaja otsinguid ja lähiajal loodetakse järgmist kandidaati testida.

Pere Leib sai kodusel kontrollturniiril kolmanda koha, turniirivõidu teenis Läti klubi Riia Lase ning teine oli Pärnu VK. Neljanda kohaga pidi leppima TTÜ.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles