Vungi koduklubi mängu järel tekkis fännide vahel rüselus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile läksid Hammarby toetajad rüselema Syrianska poolehoidjatega, ent Hammarby fännid on varemgi negatiivset tähelepanu köitnud - pildil on hetk eelmise aasta mängust AIK-ga, kui Hammarby fännid tribüünil raketi süütasid.
Eile läksid Hammarby toetajad rüselema Syrianska poolehoidjatega, ent Hammarby fännid on varemgi negatiivset tähelepanu köitnud - pildil on hetk eelmise aasta mängust AIK-ga, kui Hammarby fännid tribüünil raketi süütasid. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Martin Vungi koduklubi Syrianska kohtus eile Rootsi esiliigas võõrsil Hammarby’ga, 0:0 lõppenud viigimängu järel läks aga fännide vahel rüseluseks.

Matš lõppes kohaliku aja järgi pisut enne kella kuut õhtul, kell 19.15 sai aga politsei väljakutse, et Hammarby koduväljaku Söderstationi juures on jalgpallifännid omavahel kaklema läinud, vahendab Dagbladet.

Politsei vahistas 17 kakluses osalenud inimest. Üks inimene viidi kakluse järel ka haiglasse, ent politsei ei osanud öelda, kui tõsiselt ta vigastada sai.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles