Esmakordselt pärast 1938. aastat: Liverpooli mängija liitub ManUga?

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling.
Raheem Sterling. Foto: SCANPIX

Niigi Liverpooli jalgpalliklubi poolehoidjate seas ebapopulaarseks muutunud Raheem Sterling on The Guardiani andmeil valmis astuma karjääriteele, mis ta Liverpoolis persona non grata'ks muudaks.

20-aastane Jamaical sündinud ründeäss on aina lähemal Liverpoolist lahkumisele, kuna osapoolte tüli, mis tekkis ebaõnnestunud lepinguläbirääkimiste tulemusena, pole kaugeltki lahenenud, vahendab Soccernet.ee. Liverpooli liigarivaalid on samal ajal valmis seda olukorda, kus Sterling ei soovi madala palga tõttu uuele diilile alla kirjutada, ära kasutama.

Huvitatute seas on muu seas Manchester United ning Sterling võiks Liverpooli fännide seas veelgi ebapopulaarsemaks muutuda, kui ta sellise teekonna ette kavatseb võtta, sest kahe rivaali vahel pole juba üle 75 aasta ühtegi mängijat liikunud. Viimane üleminek Liverpoolist Manchester Unitedisse toimus 1938. aastal.

Unitedi treener Louis van Gaal hindab Sterlingu füüsilisi võimeid ning oskust mängu oma triblamisega avada. Ta sobiks hollandlaste plaanitud 4-3-3 süsteemi hästi, olles valmis täitma mitmeid erinevaid rolle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles