Clevelandi peatreener: vajame lisaks Jamesile ka teiste suuremat panust

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golden State sai finaali avamängus 108:100 lisaajavõidu Cleveland Cavaliersi üle. LeBron James ja Klay Thompson.
Golden State sai finaali avamängus 108:100 lisaajavõidu Cleveland Cavaliersi üle. LeBron James ja Klay Thompson. Foto: SCANPIX

Golden State Warriors alistas NBA finaalseeria avamängus lisaajal 108:100 Cleveland Cavaliersi.

Clevelandi peatreener David Blatt tõdes, et meeskond vajab 44 punkti visanud liidri LeBron Jamesi kõrval ka teiste suuremat panust. «Teised peavad samuti rohkem panustama,» ütles Blatt.

Seejuures oli nii Jamesil kui Golen State´i liidril Stephen Curryl võimalus kohtumine normaalaja lõpus oma meeskonna kasuks ära otsustada, ent James eksis viskel ja Curry vise blokeeriti. «Sain visata sealt, kust tahtsin, olen selliseid ennegi ära pannud. Meil olid omad võimalused,» sõnas James.

Jamesile 23 punktiga assisteerinud Clevelandi mängujuht Kyrie Irving pidi jalavigastuse tõttu lisaajal väljakult lahkuma. Irving oli pärast mängu karkudel ja üsna masendunud meelolus. «Te saate ilmselt mu hääletoonist aru, et olen veidi mures,» sõnas Irving. Vastaste peatreener Steve Kerr kommenteeris Irvingu vigastust: «Ma väga loodan, et ta saab järgmises mängus kaasa teha. tean, et te ei usu mind, aga ma mõtlen seda siiralt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles