Eesti Antidopingu nõukogu esimeheks valiti dr Indrek Oro

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dr Indrek Oro.
Dr Indrek Oro. Foto: Stanislav Mošnikov/Õhtuleht

Teisipäevasel Eesti Antidopingu nõukogu koosolekul valiti uueks nõukogu esimeheks Põhja-Eesti Regionaalhaigla onkoloog dr Indrek Oro.

Teisipäeval toimunud SA Eesti Antidopingu nõukogu uue koosseisu esimesel koosolekul valiti nõukogu esimeheks Põhja-Eesti Regionaalhaigla kiiritusravi keskuse vanemarst dr Indrek Oro. Indrek Oro on Eestis tunnustatud onkoloog, panustanud eriala arengusse ja osalenud ühiskondlike organisatsioonide töös.

«Pakkumine osaleda EAD nõukogu töös on äärmiselt põnev väljakutse. Loodan, et saan oma teadmisi ja senist kogemust kaasata hea potentsiaaliga organisatsiooni arengusse. Usun, et Eesti Antidopingu arenguedu saab tugineda sõltumatul tegevusel ja ladusal koostööl strateegiliste partneritega,» lausus Oro.

Teise päevakorrapunktina oli Eesti Antidopingu nõukogu arutlusel uue juhatuse liikme valimine, sest senine kauaaegne sihtasutuse juht Kristel Berendsen on esitanud lahkumisavalduse ja tema viimane ametlik tööpäev on 15. juuli käesoleval aastal.

Eesti Antidopingu missioon on seista Eestis puhta spordi eest koostöös riigi, ühiskondlike ja rahvusvaheliste organisatsioonidega, kasutades ning arendades erialaseid teadmisi ja oskusi. Missiooni elluviimiseks viib sihtasutus läbi kvaliteetset dopingukontrolli, erinevatele sihtgruppidele mõeldud antidopingu alast haridustööd ja annab oma panuse kohalikku ning rahvusvahelisse antidopingu alasesse koostöösse. Sihtasutuse tegevust kavandab ning järelevalvet teostab neljaliikmeline nõukogu koosseisus dr Indrek Oro, Ants Mailend, Kristjan Port ja Tõnu Seil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles