Kollo ja Vesik alustasid Moskvas võiduga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivo Vesik.
Rivo Vesik. Foto: volley.ee

EEVZA (Ida-Euroopa Võrkpalli regionaalse assotsiatsiooni) rannavõrkpalli sarja Moskva etapi põhiturniiri avaringis sai meie esipaar Kristo Kollo/Rivo Vesik 34 minutiga jagu lõunanaabritest. 

Esimeses geimis olid eestlased Toms Smedinsist ja Viktors Korzenevicsist üle 21:12, teine geim pakkus pealtvaatajatele aga tõelise maratonlahingu. Kollo ja Vesik suutsid oma paremuse maksma panna alles numbritega 29:27.

C-alagrupi kolmandaks paariks on venelased Aleksandr Kullo/Sergei Alfimov, kellega seisab eestlastel kohtumine ees täna pärastlõunal.

Vesiku ja Kollo kõrval on Moskvas võistlustules ka meie naispaar Kristel Kiens ja Anett Hollas. Nende alagrupikaaslasteks on valgevenelannad Viktoria Žalajevskaja ja Viktoria Siakreteva ning venelannad Jekaterina ja Nadežda Makroguzova. Avamängus jäid eestlannad Valgevene duole alla 7:21, 14:21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles