Vladimir Klitško avaldas tulevase poksimaailma valitseja nime

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2012. aastal Londoni olümpiamängudel poksi raskekaalus kuldmedali võitnud britt Anthony Joshua on nüüdseks paar aastat tegusid teinud juba proffide leeris.
2012. aastal Londoni olümpiamängudel poksi raskekaalus kuldmedali võitnud britt Anthony Joshua on nüüdseks paar aastat tegusid teinud juba proffide leeris. Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalu valitseja Vladimir Klitško usub, et tulevikus asub temast vabaks jäävale troonile 25-aastane britt Anthony Joshua.

WBA, WBO, IBO ja IBFi meistrivöösid enda valduses hoidev 39-aastane Klitško usub, et profikarjääri 13 järjestikkuse nokaudiga alustanud Joshua on raskekaalu tulevik, kirjutab The Telegraph.

«Raskekaalu tulevik kuulub Joshuale. Ma ei ole varasemalt näinud sportlast, kes oleks nii atleetlik, suur, kiire ja talendikas. Kui ta jätkab samamoodi ennast arendades, siis kuulub raskekaalu poksi tulevik talle.»

Joshua on varasemalt olnud Klitško sparringupartneriks ning seetõttu on tal mehest ka korralik ülevaade. Sarnaselt Klitškole on ka Joshua pikkuseks 198 cm. Käte siruulatus on aga Joshua kasuks 211:206.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles