Ott Tänak seab kõrgeid sihte

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak sõitmas Portugali rallil.
Ott Tänak sõitmas Portugali rallil. Foto: SCANPIX

Autoralli MM-sari jätkub järgmisel nädalal, kui 11.-14. juunini on kavas Sardiinia ralli. Viimati Portugalis toimunud etapil viienda koha saavutanud Ott Tänak seab kõrgeid sihte ka Sardiinia ralliks.

«Sardiinia ralli on alati väga keeruline võistlus. Kogu aeg peab olema väga keskendunud ja silmas tuleb pidada paljusid asju. Katsed on väga kitsad ja kiired just neis kohtades, kus on tee ääres mitmeid ohte,» rääkis Tänak M Sporti kodulehel.

«Peame lihtsalt sõitmist nautima. Uue autoga ongi sõidu nautimine väga lihtne. Tahame näidata vähemalt sama head või isegi paremat tulemust, kui saavutasime eelmisel kuul Portugalis. Peame leidma enesekindluse ja seda hoidma,» lisas Tänak.

MM-sarja üldarvestuses hoiab Tänak viie etapi järel 23 punktiga 10. kohta. Tema tiimikaaslane Elfyn evans on 41 silmaga 6. Liider on Sebastien Ogier 105 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles