Madridi Reali ootavad ees revolutsioonilised muudatused

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulujutud viivad Sergio Agüerot Hispaaniasse.
Kuulujutud viivad Sergio Agüerot Hispaaniasse. Foto: SCANPIX

Sel nädalal sai ametlikult selgeks, et Madridi Reali jalgpallimeeskonna peatreeneriks on järgneval hooajal senine Napoli juhendaja Rafa Benitez. Loomulikult toob ta meeskonda ka oma käekirja ning oodata on ka meeskonna asetuse muutmist väljakul.

Hispaania ajalehe AS andmetel soovib Benitez teha klubi suurimast väravakütist Cristiano Ronaldost tipuründaja ja seega poleks tiimis enam kohta seni seda rolli täitnud Karim Benzemale.

Benitez soovib Ronaldo nihutada keskele, et Gareth Bale saaks vasakul äärel nautida rohkem vabadust. ASi teatel soovib Benitez kasutada Realis formatsiooni 4-2-3-1. Kui tipuründaja oleks Ronaldo ja vasakul äärel tegutseks Bale, siis paremal äärel peaks väidetavalt hakkama tegusid tegema praegune Manchester City staar Sergio Agüero.

Seega spekuleeritakse, et Benzema tahekse suvel rahaks, et tuua tiimi just Agüero. Teatavasti on Real ka varasemalt superstaare müünud, et teha ruumi uutele. Nii müüdi eelmisel suvel maha Angel di Maria ja aasta varem Mesut Özil.

Lisaks olevat Benitez kiirelt tegutsema asunud ka väravavahtide rindel ja nii olevat ta vahendajate abil kontakteerunud ka Manchester Unitedi puuriluku David de Gea'ga, et kindlustada tema ületulek Reali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles