Posti hiilgemäng Eestit play-offi ei aidanud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Markus Post.
Siim-Markus Post. Foto: basket.ee

Vaatamata Siim-Markus Posti suurepärasele etteastele alagrupi favoriidi ja võitja Prantsusmaa vastu Eesti meeskond U18 vanuseklassi 3x3 korvpalli MMi play-offi ei jõudnud. Ungaris Debrecenis peetaval MMil jäi nii neidude kui noormeeste laeks alagrupiturniir.

Noormehed kohtusid alagrupi viimases mängus Prantsusmaaga ja see mäng lõppes Eesti 14:16 kaotusega. Eesti 14st punktist koguni 12 tõi Siim-Markus Post. Ühe lisas Madis Soodla ning ühe Ivalo Paumets. 34 punktiga oli Post alagrupitunriiri kaheksas skoorija, ühe turniiri suurima staari Kobe Parase (Filipiinid) ees. Soodla kogus 19, Pajumets 10 ja Sander Viilup 5 punkti.

Kaheksandikfinaalides läksid vastamisi: Venemaa-Puerto Rico, Uus-Meremaa-Saksamaa, Hispaania-Ungari, Rumeenia-Brasiilia, Prantsusmaa-Egiptus, Poola-USA, Leedu-Türgi, Argentiina-Uruguai.

Neidude turniiril kohtub Eesti koondis alagrupi viimases mängus niisamuti Prantsusmaaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles