Prantsusmaa lahtised: Williams võitis karjääri 20. Suure Slämmi turniiri

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa lahtistel tennisemeistrivõistlustel krooniti naiste üksikmängus võitjaks kõrgeima asetusega ameeriklanna Serena Williams, kes alistas finaalis tšehhitar Lucie Safarova (13. paigutus) 6:3, 6:7 (2:7), 6:2.

Matš kestis kaks tundi ja ühe minuti.

Williamsi jaoks oli tegu karjääri 20. Suure Slämmi turniiri võiduga, temast rohkem on suutnud vaid Steffi Graf (22) ja Margaret Court (24).

Safarova jaoks oli tegu esimese Suure Slämmi finaaliga.

Meeste turniiri finaalis lähevad vastamisi serblane Novak Djokovic ja šveitslane Stanislas Wawrinka. Poolfinaal Djokovici ja šotlase Andy Murray vahel katkestati eile õhtul Djokovici poolt vaadatuna seisul 6:3, 6:3, 5:7, 3:3 tormi tõttu. Täna mängiti matš lõpuni ja sellest väljus võitjana Djokovic - kes küll kaotas eile pooleli jäänud seti 5:7, ent võitis viienda seti 6:1. Wawrinka alistas esimeses poolfinaalis kodupubliku lemmiku Jo-Wilfried Tsonga 6:3, 6:7(1:7), 7:6(7:3), 6:4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles