Terehhov kurjustas kohtunikega: ma pole absoluutselt vilepartiiga rahul

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov.
Sergei Terehhov. Foto: Tairo Lutter

Nõmme Kalju peatreener Sergei Terehhov ei olnud pärast 0:2 kaotatud liigamängu Sillamäe Kalevi vastu sugugi rahul mängu vilemehe Roomer Tarajevi ja kogu kohtunikebrigaadiga.

«Ütlesin ka eelmise mängu järel Floraga, kui meie kasuks ei antud käega mängu eest penaltit ja võeti ära Dmitrijevi löödud õige värav, et kui mängivad kaks võrdset meeskonda, siis kõik otsused mõjutavad mängu käiku. Täna ma ei ole absoluutselt vilepartiiga ja kohtunikega rahul,» lausus Kalju juhendaja.

«Tahan veel rõhutada, et ma ei räägi sellest, nagu Sillamäe poleks väärinud võitu,» lisas Terehhov. «Nad tegid kõik hästi, lõid väravaid ja tegid head tööd väljakul. Sillamäe vääris võitu, aga kui me räägime kohtunikest, siis ma ei ole nende tööga absoluutselt rahul. Kõik need 50-50 olukorrad, näiteks see, mismoodi Sillamäe sai värava. Ma pean videost vaatama, aga kui olukord on läbi ja mängija viskab ennast pikali, meie vastu antakse penalti...» kirjeldas Terehhov. Samuti polnud Kalju peatreener rahul pisut hiljem aset leidnud olukorraga, kus Tarajev karistas tema arvates kergelt kukkunud Hidetoshi Wakuid kollase kaardiga. «Kaks väravat, mis meile lugemata jäeti, neid pean videost vaatama, aga nagu kuulsin, oli teise värava puhul kõik õige...»

Etteheiteid oli Terehhovil ka oma hoolealustele. «Esimesel veerandtunnil jäime natukene passiivseks, Sillamäe esimene värav oli juba varem õhus. Kaotusseisus saime tegelikult suhteliselt hästi hakkama, aga siis andsime Sillamäele võimaluse kontratele mängida,» sõnas Terehhov. Kalju pidas viimase seitsme päevaga kolm mängu, kuid selle kraesse peatreener kaotust ajada ei tahtnud. «Selge, et maikuus on olnud palju mänge, aga selle taha ei saa ennast peita. Sillamäe oli hästi kaitses, hoidsid 1:0 seisust kinni ja mängisid kontrarünnakute peale,» lausus ta.

Ründaja Ats Purje ei tahtnud samuti kaotust tervenisti vilemehe kaela ajada. «Eks need olukorrad mõjutasid ikka, aga see pole mingi vabandus. Nõrk esitus ka meie poolt.  Ei tea, miks just nii,» lausus Purje, kelle arvates on avaringis kõik üheksa mängu võitnud, kuid järgmisest kuuest kohtumisest neli kaotanud Kaljul olnud ka pisut ebaõnne. «Ei saa öelda, et meie mängukvaliteet oleks langenud, aga esimeses ringis kaldusid 50-50 mängud meie poole. Nüüd kalduvad nad vastaste poole – ei ole midagi teha,» lausus Purje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles