Priinits EMil kaheksa hulka ei jõudnud, Novosjolov kaotas juba 64 seas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Priinits.
Sten Priinits. Foto: Liis Treimann

Švetsis peetaval vehklemise EMil jõudsid meeste epee individuaalturniiril alagrupist edasi nii Sten Priinits, Nikolai Novosjolov kui ka Marno Allika. Kõige edukamalt neist läbis alagrupiturniiri Priinits, kes võitis alagrupis kõik kuus vastast ja sai põhitabelisse 5. asetuse.

Novosjolov sai neli võitu ja kaks kaotust (29. asetus) ja Marno Allika sai kahe võidu kõrvale neli kaotust (66. asetus). Nii Priinits kui ka Novosjolov olid play-off'i esimeses ringis vabad. Allika kohtus pääsuks 64 parema hulka poolaka Tomasz Motykaga, kuid tunnistas vastase nappi paremust numbritega 10:11.

Priinits jätkas võidulainel ning alistas 64 hulgas 15:10 Martin Rubesi ja 32 hulgas prantslase Tristan Tulen, kaotas seejärel aga 8:15 prantslasest neljakordsele maailmameistrile Gauthier Grumier'le. Novosjolov 32 hulka aga ei mahtunud, kuna tunnistas numbritega 11:15 Portugali esindaja Joao Cordeiro paremust.

Esimene ring:

Marno Allika - Tomasz Motyka 10:11

64 parimat:

Sten Priinits - Martin Rubes 15:10

Nikolai Novosjolov - Joao Cordeiro 11:15

32 parimat:

Sten Priinits - Tristan Tulen 15:7

16 parimat:

Sten Priinits - Gauthier Grumier 8:15

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles